Karainler İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, hedeflere ulaşmada bireye saygı ve sevgiyi ilke edinilmesinden;içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı,Baş Öğretmenimiz M. Kemal Atatürk´ün ilke ve inkılaplarının ışığında çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, çalışmalarında bilimsel tutum ve davranışları esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgür bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KATI YAKIT KALORİFER
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR
Sportif Etkinlikler: HER EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE 1GÜN FİZİKSEL AKTİVİTE GÜNÜ OLARAK VELİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE OKUL BAHÇEMİZDE BASİT EGZERSİZ VE SPOR YAPIYORUZ.SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIMIZ İLE GÜNÜMÜZÜ DESTEKLİYORUZ.BAHÇE SPORLARINA AĞIRLIK VEREN ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ
Bilimsel Etkinlikler: ANASINIFI DAHİL TÜM SINIFLARIMIZDA İŞLENEN KONULARA GÖRE ETKİNLİKLER DENEYLER İLE DESTEKLENMEKTEDİR
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karainler.meb.k12.tr

Adres - Karainler Köyü Merkez Mevkii No14 Merkez / BARTIN

Yerleşim Yeri - KARAİNLER KÖYÜ ORTA MAHALLESİ,YOL KENARINA KURULU

Adres - Karainler Köyü Merkez Mevkii No14 Merkez / BARTIN

Ulaşım KÖY SERVİSİ VE ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 12KM